sâmbătă, 16 aprilie 2011

Merita vazut in... TIMISOARA- Distractie de noapte!


Timisoara este unul dintre orasele cu care Romania se mandreste. Datorita multitudinii de parcuri,  spatii verzi si gradini publice, Timisoara a capatat numele de oras gradina .Unele cladiri din actualul centru istoric al Timisoarei au fost construite la inceputul secolului al XVIII-lea, motiv pentru care orasul este cunoscut ca fiind unul baroc.
La capitolul cluburi, Timisoara are cateva locatii  unde va puteti petrece noptile intr-un mod cat se poate de placut. Iata cateva dintre acestea:

Club Le Dome(str.Daliei, nr.13A) Clubul se intinde pe doua nivele si are o capacitate de 800 de persoane. Cu un personal bine pregatit si muzica buna oferita de dj profesionisti, locatia merita luata in cosnsiderare atunci cand iti propui sa iesi noaptea in oras.

Heaven Studio(str.Cerna, fara nr.) Petreceri de toate felurile, muzica buna,bauturi preparate de barmani profesionisti si, nu in ultimul rand, o ambianta deosebita. Heaven Studio este unul dintre cluburile care impresioneaza, atat la nivel estetic, cat si calitativ.

Vanilla Club(Piata Operei,Cladirea Modex): Clubul dispune de 3 sali definite fiecare de un alt stil muzical .Sala principala este destinata iubitorilor de muzica house-dance, a doua, celor ai muzicii retro, iar a treia iubitorilor de hip-hop, raggaeton si RnB.Clubul este capabil sa satisfaca gusturile mai multor tipuri de clienti datorita diferitelor genuri de muzica, dar si ambiantei deosebite a locatiei.

Acestea sunt trei dintre cluburile de noapte cu care Timisoara se mandreste, locatii care va asteapta cu bratele deschise daca sunteti in vizita in oras si doriti sa va petreceti noptile distrandu-va si petrecand pana dimineata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu