duminică, 10 aprilie 2011

Merita vazut in... SIBIU- Distractie de noapte!

Sibiul ocupa un loc fruntas in randul oraselor Romaniei din punct de vedere istoric, arhitectural dar si cultural; o dovada reprezentativa a acestui fapt este Cetatea Medievala a Sibiului care a ramas intacta dupa doua razboaie mondiale supravietuind si regimului comunist.
Nici la capitolul distractie de noapte Sibiul nu sta rau, cluburile ridicandu-se la un nivel inalt, demne de a satisface gusturile  amatorilor acestui gen de distractie.
Iata cateva dintre cluburile cu care Sibiul se mandreste:

LIQUID THE CLUB(str.Dobrun,nr.1) Deschis in anul 2006, clubul a devenit in scurt timp unul dintre cele mai frecventate de catre sibieni si nu numai.Clientii au parte de diferite petreceri tematice, DJ renumiti, muzica de toate genurile intr-o ambianta cat se poate de placuta.
CLUB ZEBRANO(str.Gimnasticii, nr,39) Este considerat cel mai avangardist club din Sibiu si un pub cu traditie.Locatie demna de a gazdui toate categoriile de clientii inclusiv pe cei mai pretentiosi oferind servicii de cea mai buna calitate.
COTTON THE CLUB(str.Ion Ratiu, nr.9) Locatie deosebita care pune la dispozitia clientilor in primul rand bun gust.Clientii nu se vor plictisi cu siguranta aici datorita evenimentelor organizate de catre conducerea clubului, cat mai diverse si cat mai extravagante.
KAPITAL CLUB(str.Emil Cioran, nr.1A) O data ce intri in noua locatie a clubului Kapital vei ramane cel putin  surprins de elementele de decor;rafinament, eleganta, stil, sunt cateva dintre cuvintele ce descriu acest local care nu trebuie ratat cand vrei sa dai o raita prin cluburile sibiene.
UNION CLUB(Piata Mica,nr.6) Este unul dintre cele mai vechi cluburi din Sibiu si functioneaza acum sub denumirea de Union Retro.Dupa cum spune si numele, genul de muzica  predominant aici este cel retro.Atmosfera anilor 70’ 80’ este redata, nu numai de muzica, ci si de ambianta, un element aparte fiind chelneritele-pionerite , sexi ,dar in acelasi timp bine pregatite.
CLUB OK(Soseaua Alba Iulia, complex Gala, la etaj) Muzica live, bauturi fine, locatie eleganta; acestea sunt caracteristicile ce definesc clubul OK.Atmosfera cat se poate de calda, un local perfect pentru distractie , aniversari ,petreceri cu prietenii si voie buna.
Cred ca sunteti convinsi ca Sibiul este un loc unde puteti petrece fara probleme , acesta neducand lipsa de cluburi care sa serveasca mai toate genurile de clienti.
Daca va hotarati sa faceti o vizita orasului ,aveti numeroase oportunitati de a va petrece timpul, cluburile de noapte va stau la dispozitie ori de cate ori doriti sa le treceti pragul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu