joi, 7 aprilie 2011

Merita vazut in... Cluj-Napoca- Distractie de noapte!

Pe lângă muzee, centre culturale, parcuri şi alte puncte de atracţie, la Cluj, cluburile trebuie cu siguranţă vizitate de amatorii de distracţie. Oraşul are un aer tineresc, iar viaţa de noapte este unul dintre atuurile Clujului.
Iată câteva dintre cele mai cunoscute cluburi din Cluj-Napoca, demne de a fi luate în considerare de către orice vizitator al oraşului:
Obsession The Club: str.Republicii,nr 109
 Este cel mai mare club din Transilvania, capabil să găzduiască un număr de aproximativ 2000 de persoane. A fost deschis pe data de 1 decembrie 2005 şi este patronat de domnul Lang Istvan. Pe lângă un design şi o sonorizare de ultimă generaţie, clubul Obsession pune la dispoziţia clienţilor o gamă diversificată de băuturi, dansatori bine pregatiţi, ba chiar şi o trupă de teatru care-şi face simţită prezenţa încă de la intrarea în club.

Club Midi: str. Berariei, nr.6
Este format din două încăperi, un main-room de 400 de metri pătraţi, unde mixează invitaţii speciali şi un back-room în care petrecerile vor fi susţinute de către alţi DJ. Trecerea dintr-o încăpere în alta poate fi făcută cu uşurinţă, iar clienţii vor fi cu siguranţă mulţumiţi.

Club After 8: str. Samuel Brassai, nr.12
Un local pe toate gusturile datorită diversităţii petrecerilor pe care le organizează: seri pentru studenţi, concerte cu diverşi artişti, retro party şi multe alte petreceri tematice.

Janis Club: str.Eroilor,nr. 5
Această locaţie aduce mai degrabă a pub unde se ascultă muzică bună, bautura este ieftină, iar atmosfera seamană considerabil cu cea din Vama Veche. Aşadar, pentru cei care nu suporta”fiţele”, Janis Club este alegerea perfectă.

Club Alegria: str. Pasteur, nr. 75
Pentru iubitorii de muzică dance, latino şi lăutărească, această locaţie este exact ceea ce căutaţi. Într-o ambianţă plăcută şi bucurându-vă de servicii de bună calitate, puteţi asculta melodiile preferate cântate de cei mai buni lăutari.

Club 30 Plus: str. Avram Iancu, nr. 29
Distracţie pe cinste, DJ, karaoke, proiecţii video într-un ambient “old style”. Locaţie perfectă pentru aniversări, ieşiri cu prietenii sau pur şi simplu dorinţa de a petrece.
Pe lângă cluburile mai sus prezentate, amintim şi Club Bamboo, Club Avenue, Zink Club, Diesel Club, Ring, Phi18,Club Euforia şi multe altele, acestea din urmă ridicându-se, de asemenea la aşteptările celor mai critici clienţi.
După cum bine aţi observat, Clujul nu duce lipsă de viaţă de noapte, uşile cluburilor fiindu-vă deschise 24 de ore din 24.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu