luni, 2 mai 2011

Merita vazut in... BRASOV- Distractie de noapte!

 Brasovul este orasul care gazduieste una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Europa, cu partii de schi, pensiuni turistice, aer proaspat, destinatie perfecta pentru distractie, voie buna, vacante in familie dar si adevarate petreceri nocturne.
Iata cateva dintre cele mai potrivite locatii demne sa gazduiasca acest gen de petreceri:

Club Kasho(b-dul Garii, nr.6) Deschis pe 12 decembrie 2008, clubul dispune de patru zone si patru baruri diferite: sala prinipala, un lounge, o zona V.I.P si o zona privata. Amplasat la etajul al doilea al centrului comercial My place, clubul are un design deosebit, bazat pe elemente metalice, piele, oglinzi, catifea, oferind clientilor cele mai tari petreceri.

Glamour Lounge(b-dul Mihail Kogalniceanu, nr.3) Un nou concept despre ceea ce inseamna viata de noapte, cu un design inedit si o atmosfera rupta parca de realitate, imbinand stilul clasic cu cel minimalist. Mai mult, clubul organizeaza periodic petreceri tematice cu invitati speciali, menite sa satisfaca dorintele celor mai extravaganti clienti.

Club Bamboo(str.Molidului, nr.43A) Situat la poalele muntelui Tampa, la cinci minute distanta de centrul orasului, clubul Bamboo este unul dintre cele mai exclusiviste locatii ale Brasovului. Cu o capacitate de 3000 de locuri si un design ce imprumuta elemente din arhitectura chineza, clubul pune la dispozitie servicii de calitate, show-uri impresionante intr-o atmosfera cosmopolita si captivanta.

Cubul Blue Sensation(str.Uranus, nr.1) Situat in fosta locatie a cinematografului Cosmos, Blue Sensation este cel mai recent deschis club din oras. Muzica buna, bauturi fine si o atmosferra incinsa de cele mai frumoase animatoare, asta gasiti in una dintre cele mai frumoase locatii de noapte din Brasov.

Cocoon Club(Complex Cetate Brasov) Situat sus, pe Cetatea Brasovului, Cocoon este singurul club  After Hours din oras, destinatie perfecta pentru cei care adora sa se distreze pana la primele ore ale diminetii. Secretul sta insa in muzica, intotdeauna in pas cu noile tendinte, oferita de dj precum Livio, Pagal, Internullo sau Optik.
Acestea sunt cateva dintre cluburile cele mai renumite cu care Brasovul se mandreste si datorita carora orasul ocupa un loc pe podium in ceea ce priveste viata de noapte. Pe langa acestea amintim si Club Fabreek, Club Xen, Angel’s Club si multe alte locatii de zi sau de noapte, capibile sa satisfaca o gama variata de clienti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu