joi, 12 mai 2011

Merita vazut in... BUCURESTI - Distractie de noapte!


Bucurestiul este cel mai cunoscut oras din Romania, reprezentand capitala tarii.Aici se afla cei mai importanti si mai influenti oameni din tara, aici se primesc oaspetii veniti din alte tari pentru diverse activitati pe teritoriul tarii noastre: concerte, vizite oficiale, proiecte sociale sau economice, etc. Ei bine, si la capitolul cluburi capitala este numarul 1. De ce? Pentru ca, pe langa presedinte, premier si parlamentari, aici este foarte bine definita “crema societatii romanesti”, de la vedete consacrate si persoane importante din Romania, la personaje dornice de a se face remarcate prin activitati care mai de care mai ciudate si mai iesite din tipare. Datorita numarului mare de locuitori ai capitale,i si numarul cluburilor de noapte trebuie sa fie pe masura, ba mai mult, acestea trebuie sa fie cele mai sofisticate, cele mai extravagante , demne sa primeasca si sa satisfaca cele mai rafinate gusturi ale unora dintre cei mai pretentiosi clienti.
Iata cateva dintre localurile preferate de catre  amatorii de distractie de noapte din Bucuresti:

Club Bellagio(soseaua Stefan cel Mare, nr.31) Deschis pe 21 decembrie 2007, clubul Bellagio este intruchiparea perfecta a bunului gust. Cu un design in stilul “art nouveau”, muzica buna si servicii de calitate, Bellagio este locatia perfecta pentru distractie, numarandu-se printre preferate in ceea ce-i priveste pe bucuresteni.

Kristal Glam Club(soseaua Pipera, nr. 48) Din punct de vedere al evenimentelor organizate, unele dintre ele recunoscute si premiate la nivel international, clubul ocupa cu siguranta un loc fruntas in randul localurilor de noapte din Bucuresti. Pragul clubului a fost trecut de nume importante din randul dj-lor internationali si anume: Sasha, John Digweed, Lee Burridge, Danny Tenaglia, Pete Tong si multi altii. In ceea ce priveste designul clubului, acesta a trecut de la baroque, electronic, minimalist si modern.

Club Fratelli(str.Glodeni, nr.1-3, Floreasca, Lacul Tei) Locatie moderna , design deosebit si bun gust, acestea sunt caracteristicile clubului Fratelli. Cei mai multi clienti care frecventeaza aceasta locatie fac parte din high-life-ul bucurestean, deci , clubul este capabil sa satisfaca si cele mai extravagante cerinte ale persoanelor din” inalta societate” bucuresteana.

 Club Bamboo(str.Ramuri Tei, nr.39)Cel  mai mare club din Bucuresti cu o capacitate de 5000 de persoane, frecventat de” lumea buna” din capitala, Bamboo se numara si el printre preferatele bucurestenilor. Servire de calitate, petreceri incendiare, dj recunoscuti pentru atmosfera pe care o creeaza, fete frumoase si distractie pe cinste sunt caracteristicile de baza in descrierea clubului Bamboo.

Club Gaia(str.Banul Andronache, nr.41) Se adreseaza unui public tanar, fara prejudecati, modern. Cu un design bine gandit, pana la cele mai mici detalii, clubul Gaia este locul unde pot petrece si se pot distra mai multe tipologii de clienti, de la cei mai “fitosi”la cei mai modesti. Atmosfera este intretinuta de dj Krush, care reuseste sa adune la un loc oameni care stiu cu adevarat ce inseamna petrecerile nocturne. La intrarea in club este un mic “fashion boutique”cu haine create de designeri cunoscuti din Romania, iar clientii au posibilitatea de a admira si chiar de a achizitiona aceste haine
.
Acestea sunt doar cateva dintre cluburile de noapte din capitala.Pentru amatorii acestui gen de distractie amintim si Club Embryo, Club Bonsai, Club Paradiso, The Office,etc. Dupa cum bine ati observa,t Bucurestiul nu duce lipsa de locatii demne sa gazduiasca cele mai extravagante petreceri nocturne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu